У столиці зловили банду іноземців, які “обчищали” квартири містян – Київ Інфо

У столиці зловили банду іноземців, які “обчищали” квартири містян

До банди входило троє чоловіків, які мали усі можливі відмички від замків квартир.
Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на пресслужбу поліції столиці.

Зокрема, поліцейські затримали трьох іноземців за квартирну крадіжку на Харківському шосе. Для документування події виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники за допомогою відмичок відкрили замок вхідних дверей оселі, звідки викрали гроші, ювелірні прикраси та інші особисті речі господарів оселі. Після цього правопорушники попрямували до автівки, де їх і затримали правоохоронці. У ході поверхневого огляду правопорушників експерти виявили та вилучили речові докази, серед яких набір відмичок і рукавички. Кримінальну трійцю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затримані – уродженці іншої держави, віком від 36 до 42 років, раніше не судимі.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі. Окрім того, перевіряється інформація про причетність зловмисників до вчинення інших злочинів на території району та міста.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook