У Зеленського продовжують воювати з патріотами – Київ Інфо

У Зеленського продовжують воювати з патріотами

У Зеленського продовжують переслідувати патріотів – у той час, як війська країни-агресора обстрілюють українську армію із заборонених Мінськими угодами мінометів. Про це заявила народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина в ефірі телеканалу «Прямий». Вона також повідомила, що у справі про так звані «погрози» Зеленському відбуваються судові засідання без відома учасників процесу.

«Я була в ДБР і мені вручили документи про те, що слідство завершене, оскільки вони зібрали достатньо доказів для обвинувачувального акту і передають справи до суду», – повідомила Федина.

«Це цікава ситуація з огляду на те, що станом на п`ятницю у Марусі Звіробій була подібна ситуація. Її викликали забрати клопотання про продовження строків запобіжного заходу, в неї розпочався допит і під час допиту раптово кажуть, що справа закривається і передається в суд», – зазначила Софія Федина.

Влна наголосила, що зацікавлена у відкритому судовому процесі, під час якого зможе розповісти на всю країну про справжню ситуацію на Донбасі.

«Щоб швидше всі люди зрозуміли, наскільки правдивою є інформація про обстріли на передовій, які тривають кожного дня. Сьогодні маємо шість разів порушений режим тиші. Сьогодні маємо обстріли 120 мм мінометами, які заборонені Мінськими домовленостями. І президенту варто було би це враховувати», – наголосила Софія Федина.

Вона також звернула увагу на звернення закордонних українців, які вимагають від Зеленського припинити політичні переслідування патріотів, громадських активістів і опозиційних політиків, зокрема п’ятого Президента Петра Порошенка.

«Українці діаспори, зокрема ініціатива пішла з Німеччини, зібрали підписи і направили відкритого листа президенту Зеленському з вимогою припинити політичні переслідування. В цьому листі йдеться не тільки про мене і про Марусю, але йдеться про Стерненка, про Тетяну Чорновол, про В’ятровича, про Петра Олексійовича, Андрія Парубія, про фігурантів справи Шеремета, про Сергія Пояркова», – зазначила Федина.

«Як виявилось, Мирослав Гай, ветеран 95-ї бигади, вже півтора тижні намагається зареєструвати петицію щодо того, щоб президент забрав свою заяву щодо мене і Марусі. Але так виглядає, що президент настільки боїться цієї справи, що петицію навіть не виставляють на сайті. Хоча нібито вона зареєстрована», – повідомила Софія Федина.

«В той час, коли в державі така біда з медициною, економікою, міжнародними відносинами, з поверненням сепаратистів у публічні простори, наша справа це реально є як помста президента за правду», – вважає представниця «Європейської Солідарності».

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook