Українці створили веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни – Київ Інфо

Українці створили веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Український виробник створює «небесний мармелад» на пектині, без штучних барвників та жодних шкідливих домішок.

У складі — лише пектин, натуральний барвник, патока, цукор і фрукти. Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній рік, — медова диня в мармеладі, йдеться в повідомленні «Небесного мармеладу».

Продукт позиціонується як веганський, та має досить багато прихильників.

Інша позиція – кисло-солодкий вишневий мармелад. У нього додають натуральний бета-каротин та чорну моркву.
Як пояснює виробник, до складу чорної моркви входить інулін, який впливає на рівень холестерину в крові, а також ряд біологічно активних компонентів, які покращують роботу серця, шлунка, кишечника і нирок.

Бета-каротин є провітаміном, «сировиною», з якого організм синтезує вітамін А, званий також ретинол і може бути активним антиоксидантом.

Термін придатності мармеладу – лише один місяць.

Цінники на солодощі коливаються залежно від пакування та ваги. Приміром, міні-тубус з 80 грамів веганських солодощів коштує 30 грн, а кілограм мармеладу – 240 грн.

Небесний мармелад містить і незвичні інгредієнти. Наприклад, блакитний виготовляють із полуниці та спіруліни, «піщаний» — із кокосу, червоний у вигляді серця – з вишні та троянди.
Мармелад не глазурують зверху, натомість додають цукор для посипки.

«Ми не хочемо використовувати шкідливу глазур, яка складається з воску і кокосового масла. За даними Американської асоціаціі серця, кокосове масло містить 82% насичених жирів, тоді як соняшникове — 63%, а сало — 39%. Саме насичені жири підвищують рівень холестерину в крові», — пояснює виробник.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook