Укрпошта не виплачує зарплату співробітникам і залишає без одягу: “Я потрапив в СРСР” – Київ Інфо

Укрпошта не виплачує зарплату співробітникам і залишає без одягу: “Я потрапив в СРСР”

На сайті, який спеціалізується на відгуках українців, з’явився негативний коментар в ардес Укрпошти.

Користувач зазначає, що він прийшов на співбесіду по оголошенню в пошуку кур’єра для пересування на автомобілі компанії і йому все “дуже красиво” розповідали і вказували зарплату в кількості 15-17 тисяч гривень. Крім того, працівника забезпечують сім-картою, одягом і подібним.

“Пройшов співбесіду все ок. прийшов на роботу і зрозумів що я потрапив в СРСР. Укрпошта живе ще в 19 столітті. Починаючи з АТП і так далі. Зарплата (не 15 000, про 17000 промовчу). Та пообіцяли видати, спец.курточку і флюсову кофту з логотипом Укрпошти, але не уточнили в якому році. Робота (три через Три дні, або 5 і 2 вихідних). 3 дні з 8.00 і до 19.00 і до перемоги поки все не доставиш. Гроші так просто не дають. 5 днів з 8.00 і до перемоги поки все не доставиш. Гроші так просто не дають”, – написав українець у відгуку.

Далі він вказав, що робота починається зі “свого” району, де складаються листи, посилки і зі дзвінків клієнтам з уточненням, чи зручно забрати її. Далі кур’єр йде друкувати собі накладні на старому комп’ютері, який “глючить” або сам по собі живе, за словами українця. Користувач зазначив, що за спиною весь час ходить начальство і вимагає брати посилок і листів побільше, і возити їх далі.

Відгук про Укрпошту, скріншот: otzyvua

“Далі Це наші клієнти. Про них треба окремо. Приїхав на адресу, дзвониш і тобі кажуть:” ви ЗОБОВ’ЯЗАНІ ” (Люди вам ніхто нічого не зобов’язаний), ви замовляли листи і посилки, а не кур’єр. Ну і хотілося б почути відповідь від Укрпошти
ПРО МАТИВАЦІЇ ЗАРПЛАТИ
1 лист =???гроші
1 посилка =???гроші
1 адреса =???гроші
Де обіцяні Спец.курточки, флісові кофти або керівництво ще не одягло всіх своїх родичів. Де поліпшення роботи. І де нормальні керівники, які не вигадують фігню, а працюють над поліпшенням роботи. Думаю що мій відгук буде корисним.”—- підсумував він.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook