В Україні відновлять випуск бронетехніки – Київ Інфо

В Україні відновлять випуск бронетехніки

На ДП “Завод ім. Малишева” відновлять випуск військової техніки.

Протягом року з державного бюджету виділять гроші на модернізацію виробничих потужностей заводу. Підприємство має замовлення від Міноборони України та від Пакистану і Таїланду, повідомляє “Сегодня”.

“Була проведена велика робота з модернізації бронетанкової техніки для Збройних сил України. Тайський контракт, який сьогодні завершили, – це одна з можливостей для підприємства розвиватися. Ця робота відбивається на фінансових показниках заводу ім. Малишева. Сподіваємося на подальший розвиток підприємства”, – зазначив генеральний директор ДК “Укроборонпром” Павло Букін.

“Ми відновлюємо лінії легкої броньованої техніки – плануємо випуск БТР-3 і БТР-4. Вже придбано все обладнання, змонтовано стендове обладнання. Цей рік у нас не гірший за попередній, він повністю законтрактований. Більш того, є серйозні напрацювання на наступний рік, про яких я не хотів би говорити до підписання контракту “, – говорить генеральний директор заводу Олександр Хлань.

Про новітнє озброєння, яке надходить на передову для бійців Збройних сил України розповів міністр оборони України Степан Полторак. За чотири роки військовим вдалося доопрацювати помилки та недоліки, які були раніше у БТРах, розповів міністр в інтерв’ю.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook