«Війна триватиме до перемоги або до поразки», — Донік застеріг українців від великої помилки – Київ Інфо

«Війна триватиме до перемоги або до поразки», — Донік застеріг українців від великої помилки

Українська армія, яка зараз на передовій Донбасу обороняє Україну від військової агресії Росії, — це та сама армія, що й місяць тому, тому було б глобальною помилкою переносити на неї протиріччя, що виникли в суспільстві за результатами голосування у першому турі виборів Президента України.

Про це написав у Фейсбук військовий волонтер Роман Донік.

«Що це за хвилі… у вигляді закликів не підтримувати і не допомагати армії, тому що результати голосування не такі, як хотілося б нам?» — обурився волонтер.

Роман Донік підкреслив, що за підсумками голосування 31 березня на спеціальних дільницях, створених ЦВК на передовій Донбасу, українські військові голосували за різних кандидатів так само, як це робили цивільні громадяни України на своїх дільницях.

«На фронті всі військові без винятку просять зробити спецдільниці тільки для ЗСУ», — повідомив військовий волонтер.

Він застеріг, що виборчі пристрасті перед другим туром виборів Президента України ніяк не можуть поширюватись на Збройні сили України.

«Війна, вона не залежить від результатів виборів. Війна триває. Вона триватиме до Перемоги або до поразки. Зараз, сьогодні, в цей момент у нас, як і раніше, є хороші шанси перемогти у війні за незалежність. Що буде потім — будемо подивитися. Але зараз це та ж армія, що і місяць тому. Воююча і нищівна для окупантів. Та, що по метру вигризає у противника окуповані території. Армія, яка втрачає в боях кращих синів і дочок України. Так що давайте не будемо переносити свої істерики на армію. Працюємо. А далі — війна план покаже», — резюмував Роман Донік.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook