Xiaomi Mi Band 6 отримає унікальну функцію – Київ Інфо

Xiaomi Mi Band 6 отримає унікальну функцію

Щороку компанія Xiaomi випускає новий фітнес-трекер під назвою Mi Band, і з року в рік шанувальники з нетерпінням чекають новин про пристрій, це й не дивно, адже гаджет підкорив покупців зручним інтерфейсом, великою автономністю, і звісно невисокою ціною.

Вже в червні 2021 року бренд Xiaomi планує анонсувати нове, вже шосте покоління свого фітнес-браслета Mi Band, яке повинно отримати не лише збільшений дисплей, але і значну кількість абсолютно нових фішок.

Зараз починають з’являтися перші подробиці про інноваційні фішки цього фітнес-браслета. Одна з них, про яку стало відомо нещодавно – це підтримка технології Xiaomi Mi Haptic.

Браслет Mi Band 6 завдяки складній технології вібрації зможе реагувати на сигнал відповідно до необхідних критеріїв та з різними функціями. Вібрація не тільки покращить роботу з повідомленнями, а й визначить досягнення результату під час занять спортом.

Вдосконалять і так звані 4D відчуття (або тактильні відчуття) це буде здійснено за рахунок нового лінійного вібромотора з функцією Xiaomi Mi Haptic. Ця зміна може не мати великого значення з економічної точки зору. Однак мінімальне збільшення витрат, безсумнівно, буде мати місце. Зате саме нововведення стане великим кроком вперед в порівнянні з попередніми поколіннями.

Нагадаємо, що такі просунуті лінійні вібромотори встановлюються у багатьох сучасних смартфонах Xiaomi, особливо у флагманських. Схожі технології використовуються у смартфонах та інших девайсах і від інших виробників.

Серед інших функцій Xiaomi Mi Band 6 оснастять NFC-датчиком, електрокардіограмою, мікрофоном, підтримкою Mi Health та багато інших фішок.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook