За фактом захоплення приміщення в центрі Києва поліція відкрила кримінальне провадження – Київ Інфо

За фактом захоплення приміщення в центрі Києва поліція відкрила кримінальне провадження

Кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України

За фактом протиправних дій групи осіб на вулиці Пушкінській відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции України.
 
Повідомляється, що сьогодні близько 14:00 в столичній поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб намагається проникнути в одне з приміщень на вулиці Пушкінській.

“Правоохоронці негайно втрутилися в ситуацію і відновили правопорядок. В результаті події постраждав працівник поліції, який госпіталізований в лікарняний заклад для надання медичної допомоги в умовах стаціонару. Попередньо встановлено, що конфлікт виник на підставі права власності на приміщення. При цьому група осіб із застосуванням фізичної сили, піротехнічних засобів намагалася зайти і захопити його”, – йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що поліцейські затримали шістьох осіб за підозрою у вчиненні хуліганських дій у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. З ними проводяться першочергові слідчі дії.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у вівторок, 22 грудня, група озброєних людей здійснила спробу захоплення будівлі колишнього офісу компанії “Укрбуд” за адресою: вулиця Пушкінська, 27-а. 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook