Застосування плитки ручного формування – Київ Інфо

Застосування плитки ручного формування

Область застосування плитки ручного формування досить різноманітна. клінкерна плитка, фасадна плитка, плитка під цеглу, плитка ручного формування.

Насамперед це оздоблювальний матеріал для облицювання внутрішніх та зовнішніх стін квартири або заміського будинку, для відновлення зруйнованої цегляної кладки та реконструкції стіни. Клінкерна плитка ручного формування використовується як верхній шар фасадних термопанелей, яка створює ідеальний вигляд цегляної кладки під старовину і надає благородного вигляду фасаду заміського будинку. Подивитися приклади ви можете на сайті https://brick-bud.com.ua/fasadnye-materialy/plitka-ruchnoj-formovki/.

Фасадна клінкерна плитка ручного формування використовується в тих випадках, коли не можна застосовувати цілу цеглу, оскільки плитка набагато легша і тонша за цеглу.

Клінкерна плитка ручного формування чудово поєднується з багатьма будматеріалами і відмінно приклеюється до несучих поверхонь, наприклад, до дерева, бетону, цегли, термопанелі.

Особливістю клінкерної плитки ручного формування є її неповторність кольору та фактури. Ключова ідея виготовлення такої плитки полягає у створенні ефекту під старовину. Постарену поверхню, нерівні рвані краї і різноманіття палітри кольорів дозволяють створити унікальний вигляд заміського будинку, перетворивши його на старовинний особняк.

Інтер’єр, оформлений під старовину, зі стінами покритою патиною, або облицюванням однієї зі стін у приміщенні, наприклад, з каміном, диваном або обіднім столом, приверне багато уваги та підкреслить особливий смак власника будинку.

Крім декоративного оздоблення квартири та заміського будинку клінкерну плитку ручного формування все частіше можна помітити в інтер’єрі
ресторану, кафе, магазину чи салону.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook