Зеленський пообіцяв позбавити повернених полонених матеріальних проблем – Київ Інфо

Зеленський пообіцяв позбавити повернених полонених матеріальних проблем

Після зустрічі зранку 7 вересня українців, яких вдалося повернути з російського полону, президент Зеленський пообіцяв: спеціальна робоча група займатиметься вирішенням матеріальних та медичних проблем повернених бранців Кремля.

7 вересня на батьківщину з російського полону повернулися 24 полонених на Азові моряки та ще 11 незаконно засуджених в РФ українців.

В аеропорту “Бориспіль” зустрічав українських моряків та політв’язнів також і Президент України Володимир Зеленський. Він привітав Україну “з поверненням наших героїв“.

Окрім іншого, глава держави подякував робочій групі, причетній до процесу обміну. І пообіцяв, що усі матеріальні проблеми повернених полонених невідкладно вирішать.

У нас є робоча група. Усі проблемні питання з приводу квартир, житлові питання, питання з приводу ліків і будь-які грошові питання, важливі для них – ми все це зробимо, – пообіцяв Зеленський.

Про що Зеленський говорив до українців після обміну Зеленський звернувся до українців після обміну: як все було – читайте у матеріалі 24 каналу.

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook