Зеленський сьогодні їде до Польщі – Київ Інфо

Зеленський сьогодні їде до Польщі

Президент України Володимир Зеленський в суботу розпочинає дводенний візит до Польщі.

У перший день відбудеться офіційний візит глави держави до Польщі, а другого дня у колі глав держав та урядів багатьох країн він візьме участь у пам’ятних заходах з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

У суботу у Варшаві Зеленський проведе переговори з президентом Польщі Анджеєм Дудою у вузькому та розширеному колах та спільно з польським колегою зустрінеться із ЗМІ.

Згодом, глава держави проведе переговори з маршалком Сенату Станіславом Карчевським, головою Ради міністрів РП Матеушем Моравецьким та лідером найбільшої опозиційної партії Польщі “Громадянська платформа”, головою комісії Сейму у закордонних справах Гжегожем Схетиною.

У суботу ввечері глава держави зустрінеться з представниками українського та польського бізнесу, а також українською студентською молоддю.

Президент України покладе також вінки до Могили Невідомого солдата на площі Пілсудського у центрі Варшави.

У рамках другого дня візиту Зеленський візьме участь у меморіальних заходах з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни, що відбудуться біля Могили Невідомого солдата у центрі Варшави, а також проведе ряд двосторонніх переговорів з лідерами інших країн. Зокрема, плануються зустрічі Президента України з президентами Грузії, Литви, Болгарії, Чорногорії та прем’єр-міністром Бельгії.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook