Зеленський вже впливає на парламент – купа груп і людей вже стоять у черзі, – нардеп Кривенко – Київ Інфо

Зеленський вже впливає на парламент – купа груп і людей вже стоять у черзі, – нардеп Кривенко

Володимир Зеленський вже сьогодні впливає на парламент – є купа груп і людей, які вже стоять у черзі і намагаються домовитися з ним.

Про це в ефірі програми «Коментарі» на телеканалі ZIK заявив народний депутат Віктор Кривенко.

За словами народного обранця, невдовзі ми побачимо, чи захоче новий Президент зміни виборчої системи.

«Порошенко не хоче зміни виборчого законодавства, а чи захоче Зеленський – скоро побачимо. Зараз до нього вишикувалися черги людей, які хочуть представляти його партію, на кожному окрузі. Щонайменше нардеп Купрій вже зареєстрував групу», – зазначив пан Кривенко.

Водночас, на переконання нардепа, розпуск парламенту також вигідний Петру Порошенку, бо він хоче сказати, що його підтримують всі, хто за нього голосував.

«Ситуація абсолютно зрозуміла. З тих, хто мав олігархічні гроші, всі вклалися у вибори, і Опоблок, Батьківщина та Зеленський мають ще сталу динаміку. Зараз з кожним кроком Зеленський втрачає якусь частину підтримки. Оскільки він не давав конкретних відповідей, тому закумулював весь протестний електорат, який скоро розчарується. Тому можуть ситуативно співпасти інтереси діючого і майбутнього президентів у проведенні дострокових виборів», – констатував Віктор Кривенко.

До слова, Центральна виборча комісія офіційно оголосила результати другого туру президентських виборів, що пройшли 21 квітня. Володимир Зеленський переміг у більшості регіонів, за винятком Львівської області та закордонного виборчого округу.

Володимир Зеленський написав листа на ім’я голови Верховної Ради Андрія Парубія з пропозицією призначити інавгурацію на 19 травня.

Володимир Вʼятрович закликає не проводити інавгурацію 19 травня
воєю чергою глава Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович заявив, що 19 травня – «вкрай невдала дата для інавгурації».

Нагадаємо, інавгурація Володимира Зеленського повинна відбутися не пізніше 2 червня.

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook