Зеленський зовсім не сприймає тиск і погрози, – Дейнега – Київ Інфо

Зеленський зовсім не сприймає тиск і погрози, – Дейнега

Якщо Володимир Зеленський не зможе домовитись з Російською Федерацією, то в нього є плани, на які українці можуть впливати.

Таку думку в інтерв’ю 24 каналу озвучив волонтер та засновник фонду “Повернись живим” Віталій Дейнега. За його словами, на Зеленського впливають як погані люди, так і хороші.

До слова: Це гігантська проблема для Зеленського, – Яковина про вибори на Донбасі

Він вважає, що від початку президенства Зеленського у людей, які сумнівалися в ньому, було дві позиці:

  • Одна – це піти в глуху опозицію і воювати з ним. Тобто, боротися з законнообраним президентом власної країни. Така позиція має сенс, коли при владі Янукович. Коли людина відверто працює в неукраїнських інтересах, її потрібно зносити.
  • Друга – розуміючи, що він не всюди компетентний, потрібно боротися за нього і допомагати відстоювати своє. Цього року вийшов хороший фільм, ми там зовсім трохи допомагали зі зйомками, – “Дике поле” за Жаданом. Він саме про те, що за своє треба боротися.

“Ми, звичайно, всі могли сказати: “Все, обрали не того, за якого більшість із нас. І так все погано. Давайте кинемо зброю, і підемо з фронту, перестанемо допомагати армії, емігруємо і гори воно вогнем”. Питання, що тоді не буде куди повертатися”, – пояснив Дейнега.

Позиція дуже проста – розуміти, де твої інтереси, де інтереси країни, і за них боротися. Але робити це не у вигляді погроз, а пробувати аргументами. Тому що Зеленський зовсім не сприймає тиск і погрози, з мого досвіду і враження. – додав волонтер.

Також наголосив, що у Зеленського на рівні аргументів чи якихось для нього вигод можна продавлювати дуже великі системні речі.

“Я вважаю, що за нього потрібно боротися, інакше це будуть робити Медведчук і компанія”, – заявив він.

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook