Жодна політична сила при владі не мала таких високих показників довіри, – Гринів – Київ Інфо

Жодна політична сила при владі не мала таких високих показників довіри, – Гринів

Ніколи ще провладна партія в Україні, на п’ятий рік своєї роботи, не мала такого високого рейтингу, як це є зараз. Про це під час прес-конференції, коментуючи результати виборів в ОТГ, заявив голова ЛТО партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Юрій Гринів.

«Ми знаємо, що  владу завжди критикують і не люблять. Зараз ми маємо унікальні результати, адже рейтинг нашої політичної сили не падає. Ми усі чудово пам’ятаємо як втрачали рейтинги Ющенко і Янукович. Ми пам’ятаємо, навіть, як стрімко падав  рейтинг у партії «Батьківщина», коли Юля Володимирівна (Тимошенко) була прем’єр-міністром. Ці вибори стали свідченням того, що наша робота оцінена людьми незважаючи на увесь бруд, маніпуляції громадською думкою та критику», – сказав Юрій Гринів.

Він наголосив, що з моменту початку процесу децентралізації команда БПП «Солідарність» на Львівщині доклала максимум зусиль для його втілення.

«Це дійсно унікальний проект, коли влада мала силу, бажання і волю щось змінити в державі. Влада поступилася, відмовилась від вагомої сили впливу та наділила громади ширшими повноваженнями. Це було складне, але вірне рішення, яке принесло надзвичайний успіх. У об’єднаних громадах відбуваються якісні зміни: почали будувати садочки, ремонтуватися дороги, наводити лад з освітленням. Усе це стало можливим завдяки тому, що більше 50% бюджету залишається в місцевих бюджетах . Хочу подякувати нашим кандидатам за їхню громадську позицію, адже вони вже багато зробили для своїх громад в попередні періоди і тому зараз вони отримали належну оцінку виборців», – сказав Юрій Гринів.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook