Змова клоунів! – Рабінович відреагував на ситуацію навколо телеканалу 112 – Київ Інфо

Змова клоунів! – Рабінович відреагував на ситуацію навколо телеканалу 112

Вадим Рабінович, Народний депутат, в інтерв’ю телеканалу NewsOne прокоментував спробу захоплення телеканалу “112 Україна”: “Сьогодні пройдено ще один рубікон беззаконня зеленою владою. Сьогодні через суд, СБУ намагалося відібрати 112 телеканал, чого свого часу не додумувався ні Порошенко, ніхто інший. Чинна влада пішла ще далі за своїм нахабством і за нехтуванням законами.  Вони не відібрали канал, але будуть намагатися робити це далі, будуть намагатися заткнути рот журналістам. Я просто в шоці перебуваю від того, що бачу. Дійсно біда прийшла в наш будинок, тому що те, що влада може зробити з країною – це просто страшно. Ганьба цієї влади зеленої, ганьба Зеленському, який стає вже дуже сумним клоуном, ганьба всім, хто брав участь у цій паскудній операції. І я думаю, що вони побачать відповідь на всі свої діяння на місцевих виборах».

Рабінович підкреслює, що в цій ганебній операції беруть участь президент України Зеленський, Глава його адміністрації Єрмак, керівник Служби безпеки Баканов. Владі не подобається те, що телеканал 112 Україна постійно віщає про не виконання передвиборних обіцянок Зе-команди: «влада показала себе ще раз. Все, що вони нам розповідали перед виборами – це не просто нахабна брехня, це знущання над нами – 73% ошуканих людей, які проголосували за Зеленського. Володимир Зеленський став абсолютно гідним приймачем Порошенка щодо підлості, щодо порушення закону і не виконання обіцянок виборцям”.

Народний депутат Вадим Рабінович привітав усіх громадян країни з гідною відсіч спроб захоплення телеканалу 112 Україна: «я вітаю вас хлопці, що не вдалося відібрати ще один телеканал. Руки у них короткі-передайте їм. Я, як один з тих 73%, який за Зеленського голосував, дійсно сьогодні хочу сказати – пройдено Рубікон. У нас сьогодні один вихід, іншого, на жаль, поки немає. Треба піти на місцеві вибори, показати їм комбінацію з трьох пальців, як ми це зробили Порошенку, щоб всі ці псевдоправителі знали, що люди вміють в Україні ставити їх на місце. Ми їх зробимо так, що мало їм не здасться, прямо на цих виборах».

Нагадаємо, що Шевченківський райсуд Києва 6 серпня відмовив СБУ і прокуратурі в арешті корпоративних прав телеканалу «112 Україна”і передачі їх АРМА. На телеканалі «112 Україна» звернення СБУ до суду з таким запитом вважають черговою спробою рейдерського захоплення, здійсненою за прямим наказом президента України Володимира Зеленського. Телеканал «112 Україна» упевнений, що дані дії влади є абсолютно незаконними. Після приходу Володимира Зеленського до влади з метою тиску на телеканали «112 Україна», NewsOne та їх власника – Опозиційного народного депутата Тараса Козака – 8 липня 2019 року було інспіровано кримінальне провадження № 42019000000001445, згідно з яким правоохоронці проводять незаконне, політично вмотивоване розслідування.

Спроба рейдерської атаки на телеканал ” 112 Україна» була здійснена за вказівкою президента України Володимира Зеленського. Відповідні завдання отримали підконтрольні президенту Служба безпеки України та офіс генерального прокурора.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook