Гендиректор Дженоа назвав причину звільнення Шевченка – Київ Інфо

Гендиректор Дженоа назвав причину звільнення Шевченка

Боси Дженоа не побачили поліпшення результатів з приходом українця.

Генеральний директор “Дженоа” Йоханнес Шпорс прокоментував рішення керівництва італійського клубу відправити у відставку українського тренера Андрія Шевченка.

Функціонер вважає, що команді не вистачало імпульсу і енергії в останніх матчах. Також Шпорс зазначив, що з приходом Шевченка гра “Дженоа” і результати ніяк не покращилися.

“Я багато говорив з Шевченком. Спілкування не було проблемою. На жаль, гра і результати не покращилися. А для нас це дуже важливо.

Ми зрозуміли, що команді не вистачає енергії, необхідної для матчу з “Фіорентиною”. Тому вирішили діяти швидко. Ми хотіли бути чесними з Шевченком. Швидке рішення часто є найкращим. Я впевнений, що ми повинні були діяти саме зараз. Тепер ми зосереджені тільки на майбутньому. Команда повинна отримати позитивний поштовх якомога швидше.

Ми задоволені новачками. Вже побачили в матчі Кубка, як вони поліпшили команду. Хочемо інвестувати в молодих, але досвідчених гравців. Зараз середина вікна, так що трансфери ще будуть.

Я знав, що робота з “Дженоа” це великий виклик, але я люблю труднощі. Я тут, тому що впевнений, що, рухаючись в одному напрямку, у нас буде шанс досягти мети. Я вірю, що в наступному сезоні “Дженоа” буде грати в Серії А”, – наводить слова Шпорса SosFanta.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook