Сьогодні футбольний матч – “Динамо” – “Шахтар”: де і коли дивитися – Київ Інфо

Сьогодні футбольний матч – “Динамо” – “Шахтар”: де і коли дивитися

В рамках 13-го туру української Прем’єр-ліги “Динамо” прийме “Шахтар”.

22 жовтня, Київ, НСК “Олімпійський”, 19:30, передає Київ.Info.

Пряма трансляція на телеканалі 2+2

Перед матчем

“Шахтар” випереджає “Динамо” на 7 очок і готується до головного протистояння з подвоєною мотивацією, перемігши “Фейєноорд” у Лізі чемпіонів. Команда Паулу Фонсеки взяла верх у 9 з 10 останніх ігор і є найбільш результативною у Прем’єр-лізі (26 голів).

Матч у Києві стане одним із ключових у боротьбі за чемпіонство. “Помаранчево-чорним” необхідно домогтися позитивного підсумку, щоб зміцнити лідерство в турнірній таблиці. Додатковим стимулом послужить липнева зустріч з опонентом у 2-му турі, коли донеччани єдиний раз в нинішньому сезоні не набрали очки.

Суперник

Протистояння буде для “гірників” вкрай непростим, оскільки осінні невдачі б’ють по самолюбству футболістів “Динамо”. У трьох минулих турах “біло-сині” втратили очки з “Вересом” (0:0) і “Зорею” (4:4), а тиждень тому зазнали поразки від “Чорноморця” в Одесі (1:2).

Підопічні Олександра Хацкевича проведуть другий поєдинок за тиждень на НСК “Олімпійський”. 19 жовтня кияни у Лізі Європи зіграли внічию з “Янг Бойз” (2:2). У цьому матчі отримали пошкодження Сергій Сидорчук та Домагой Віда, а у заявці відсутні Євген Хачеріді і Віктор Циганков.

Історія взаємовідносин

Суперники 54 рази зустрічалися в чемпіонаті України. 19 перемог в активі “Шахтаря”, 21 – у “Динамо”, 14 нічиїх. Різниця м’ячів: 66-71.

На полі киян відбулося 26 ігор: +7=5-14 при різниці м’ячів 28-42.

Попередня зустріч у чемпіонаті

22 липня поєдинок пройшов у Харкові. “Гірники” могли повести в рахунку в першому таймі, але Коваль врятував свою команду після удару Феррейри. У дебюті другої половини Мбокані головою замкнув подачу Гармаша і вивів гостей вперед. До кінця матчу підопічні Паулу Фонсеки створили ряд гольових моментів, однак підсумковий результат не змінився: Марлос пробив поруч зі штангою, Тайсон потрапив у поперечину, а Дентіньо послав м’яч трохи вище цілі – 0:1.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook